FvL Media Virtual Tours

  • Den fleksible løsning
  • Pano-modulet
  • Individuel visning
  • Extern visning

FvLMedia leverer enkle og fleksible løsninger, der ikke virker ved et anmassende og overbroderet layout, men derimod passer ind som en naturlig del i ethvert design.

Vore panorama-billederne virker i kraft af en høj teknisk og visuel kvalitet. Når der er en smuk udsigt ud af vinduet, skal man kunnne se den, selvom det er en stor fotografisk udfordring, som ikke bliver mindre af at billedet skal dækker et synsfelt på 360x180.

Panorama-billeder har stadig et snert af wow-effekt tilbage. Men ikke nok til, at man bare af den grund, bør have dem på sin hjemmeside.

Panorama-billeder skal bidrage med visuel information, som giver kunden lyst til besøge jeres sted. Og bør have en nem, enkel og overskuelig brugerflade, som ikke står i vejen for selve billedet.

Panorama-optagelserne bliver de sat op i et samlet modul, hvor man kan skifte mellem de forskellige scener via en rullemenu eller via små thumbnail-billeder1, som kan kaldes frem ved tryk på en knap (se galleriet). Derudover er der et lille styre-panel, som ved opstart viser 3 knapper: "Stop /start rotation", "Level" og "More Control". Og endelig en knap til at vise panoramaerne i fuldskærm.

Panorama-modulet kører fra FvL Media's server2. Via et design modul vil I/jeres webmaster kunne genere web-koder til opsætning på jeres web-site.

Man kan vælge mellem "iframe", "Shadowbox", "Popup-vindue" eller et "basis-link".
Det anbefales at benytte "iframe", da det så er muligt at integrere modulet direkte i jeres layout. Alternativ kan shadowbox bruges, hvis jeres CMS system understøtter det.

1/Teknisk set er det også muligt at lægge markører ind som peger i retning af tilstødende panoramaer og/eller lægge link på en grundplan eller Gooogle-maps for større arealer som Golf baner, forlystelsesparker og lign.

2/Fordelen ved at det kører fra min server, er først og fremmest, at jeg vil kunne vedligeholde afspilleren og opdatere / udskifte / tilføre panorama hurtigt og direkte uden fordyrende led.


Panorama-modulet skal ikke blot henvises til en galleri-side. De enkelte scener bør, efter min mening, også ud og virke på resten af jeres web-site, hvorend der er en relevant kontekst.

I FvL Media's opsætningsskema er det muligt at generere link der åbner en specifik panorama-lokalitet. I kan således sætte et lille 360° ikon, som åbner panorama, på alle sider med relatereret indhold.

Hvis det er muligt i jeres web-system, vil shadowbox-visning være oplagt.

For at vise en bestemt panorama, benyttes det normale link med en tilføjelse af variablen pid, som tildeles en værdi, svarende til placering i rullemenuen - startende fra 0 som er den øverste i listen. Hvis inket er panotour.html og man vil vise den 3. i listen, skrives linket med tilføjelsen sådan: panotur.html?pid=2.


FvL Media's fleksible panorama-modul er kodet, så det automatisk kan tilpasse sig til visning på flere smart phones og tablets.

Det betyder, at jeres kunder får en mere bred tilgang til jeres hjemmeside. Men også at jeres sælgere vil kunne vise billederne fra deres mobil eller tablets. Fordelen er, at de er klar til at vise billederne kort efter man har tændt dem. Ikke noget med at vente minuttterman ikke skal bruge en masse tid på opstart og indlæsning af styresystem,.

Som standard benytter vor afspiller Flash, som virker fint på "rigtige" computere med windows eller mac styresystemter - og på de nyeste Android (min. vers. 2.2) smart phones og tablets.

Apples' iDevices (iPod/iPad/iPhone) understøtter derimod ikke Flash, så her slås over i den seneste version af det fælles web-site programmering sprog HTML, som i vers. 5 nu også kan afvikle flere mutimedie formater, som video og projektions korrigerede panorama-billeder uden brug af plugins.

Af gode grunde vil der også være lidt forskel på layoutet mellem f.eks. en PC med en 20 tommer skærm og en lille telefon eller tablet med fingertouch: Bl.a. er menuknaperne nødt til at være lidt større og have lidt bedre plads omkring sig, når der styres med en finger i forhold til, når der bruges en mere præcis mus.

- derudover er der forskellige muligheder / begrænsninger med hhv. Flash og HTML5.

NYHED! Panorama i PDF-dokument. Nu kan I ogs f udlevereret panorama-billlederne i et format som kan vises i et PDF-dokument. Interaktiv tilbuds materiale kan mske spare jer for et par omvisninger , og mske lokke nogle til.

 

-- se galleri ->